Tratament complet pentru articulatii

Artrospect este o cremă care îți garantează tratarea eficientă a durerilor articulare, fie că e vorba de dureri cauzate de probleme articulare sau reumatice, indiferent de vârstă sau sex. Artroza supără de obicei prin dureri și lipsa mobilității articulațiilor iar durerile de spate sau durerile musculare scad calitatea vieții.

Efect ridicat

Artospect calmeaza rapid durerile articulare

Eliberare imediata

Aplica crema pe zonele dureroasa si uita instant de durere

Ingrediente naturale

Tratament conceput din ingrediente naturale cu efect.

Aplicare directa

Este suficient sa aplici crema si sa masezi usor.

Uita de dureri

Persoanele care suferă de boli precum osteoartrita sau artroză, boli cronice ale articulațiilor li se recomandă Artrospect, pentru efectele benefice pe termen îndelungat. Atunci când trebuie să menții sub control bolile articulare degenerative, Artrospect- crema antireumatică pentru dureri articulare îți vine în ajutor.

  • Aplica pe zona afectata
  • Maseaza usor
  • Lasa sa actioneze
  • Bucura-te de viata!

Cum folosești Artrospect?

Artrospect- crema reumatică pentru dureri articulare este foarte ușor de utilizat. Se aplică de 2-3 ori pe zi pe zonele dureroase: picioare, spate, articulațiile umerelor, pe genunchi, etc. Aplicarea se face prin intermediul unor mișcări circulare de masaj ușor. Nu se aplică pe pielea cu leziuni, răni, iritații. Se va evita contactul cu mucoasele.

Crema este facil de aplicat cu ajutorul degetelor, se absoarbe ușor în piele și nu conține parabeni, coloranți sau parfumuri. Pentru a obține efectele benefice ale cremei Artrospect pe termen lung, este important să folosești crema Artrospect minim 30-40 de zile, iar efectele nu se vor lasa așteptate.

ARTROSPECT

Crema cu efect de mentinere si imbunatatire a sanatatii articulatiilor.

* Folosind siteul nostru confirmi ca accepti cookie-urile si iti dai consimtamantul pentru prelucrarea datelor tale personale atunci cand comanzi conform politicii de confidentialitate.[X]